ERMENEK SILA ŞENLİĞİ’NE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

0

Ermenek Belediye Başkanı Necati AKPINAR, yaptığı çağrıda tüm hemşehrilerimizin ve bu bölgeyi seven tüm vatandaşlarımızı 23-24 Ağustos 2013 tarihlerinde gerçekleşecek olan Ermenek 19. Uluslararası Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Şenlikleri'ne davet ettiğini belirtti.
Şenlikler için yoğun çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye yetkilileri bu yıl müzik eğlence programlarında 1. akşam Grup Laçin ve Tarık Ateş, 2. akşam ise Sevcan Orhan ile Grup Rehabilitasyon'un sahne alacağını bildirdiler.
Yine şenlikler kapsamında Yeni Hükümet Konağı, Belediye İş Merkezi, Yaşar Alıçlı tarafından yaptırılan Ali Rıza Alıçlı Rahabilitasyon Merkezi ek binası, Belediye İş Merkezinde Erol Şavklı tarafından hazırlanan Eski Ermenek Eserleri ve Fotoğraf Müzesi açılışları ile inşaatına çok yakında başlanacak olan Lütfi Elvan Kent Meydanı temel atma törenin yer alacağı öğrenildi.
Sıla Şenliklerine her zaman olduğu gibi Masa Tenisi, Satranç, Şiir, Kompozisyon, Resim, Atıcılık yarışmaları renk katacak, yardıma muhtaç ailelerin çocukları sünnet ettirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz