Ermenek’te yeni yapılan Afet Konutları hak sahiplerine teslim edildi

2

Ermenek’te 6 mahallede kaya düşmesine riskine karşı tehlikede olan evler için, TOKİ tarafından Güllük Mahallesi’nde yaptırılan afet konutları, dün yapılan tören ve kura çekimi ile hak sahiplerine dağıtıldı.

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde yapılan törene, evlerin yapılmasında büyük katkı sağlayan hemşehrimiz Lütfi Elvan başta olmak üzere, Karaman Milletvekili Oğuzhan Selman Eser, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman İl genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Karaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Yılmaz, Karaman  Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, İl Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Karaman Emniyet Müdürü Ayhan Taş, çevre beldelerin belediye başkanları, siyasi parti başkanları ve hak sahipleri katıldı.

Dün Kazancı Beldesini ziyaret eden hemşerimiz Lütfi Elvan, akşam yemeğini ERDOK Konukevi’nde misafirleri ile birlikte yedi. Gece Selçuk Otel’de konaklayan ve sabah Karaman’dan gelen protokol üyeleri ile birlikte kahvaltı yapan Elvan, buradan dağıtımı yapılacak afet konutlatına giderek yeni yapılan konutları inceledi.

Saat 11.30 da Kültür Merkezi’ne geçen Elvan ve protokol üyeleri, burada yapılan konuşmaların ardından ilk kuraları çekerek hak sahiplerini belirlediler.

 

 

2 YORUMLAR

  1. şayet siz gazeteci idiyseniz afet evlerinin hala neden sahiplerine verilmediği ile ilgili haber yapardınız. bir tane haberinizi görmedim. taş düşmesin diye afet evleri yapılıyor ama keyfi olarak evleri teslim edilmiyor. kura çekildi diye herkes evler verildi sanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz