Utku Evci Ermenek’te

0

Ermenek’in yetiştirdiği başarılı gençlerimizden, ERÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Evci’nin oğlu Utku Evci bu gün söyleşiler yapmak üzere Ermenek’te.

Utku Evci Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen iki ayrı söyleşide konuşmacı olarak yer alacak.

İlk söyleşi bu gün saat 10.00’da Hasan Kalan Anadolu Lisesi’nde ikinci söyleşi de saat 11.00’de YİBO’da yapılacak.

Söyleşileri muhabir ve yazarımız Hayati Etçi facebook üzerinden canlı yayınlayacak

Utku Evci kimdir:

Utku EVCİ lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2011 yılında Lisans Yerlestirme Sınavında kendi puan türünde Türkiye 1.si oldu. Koç Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde tam burslu öğrenim gördü ve 2016 yılında mezun oldu. Ardından İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsünde araştırmacı olarak görev aldı. 2018 yılında New York üniversitesinde Bilgisayar Bilimleri üzerine yüksek lisansını tamamladı, ABD’nin en prestijli burslarından olan Fulbrigt bursu ve NYU GSAS Graduate School of Arts & Science (Bilim ve Sanat lisans üstü okulu)ndan burs kazandı. Python – Java – Bash – JAX – Tensorflow – pyTorch – CUDA – Pandas programlama dillerini ileri düzeyde bilmektedir. 2017 yılında Amerikada dünyaca ünlü Amazon firmasında yazılım geliştirme mühendisi olarak görev yapmıştır. 2018 yılından bu yana da Google’un Beyin Takımı’nda Yapay Zeka alanında görev almaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz