Hemşehrimizin Sırlı Ölümü

0

Üç gündür haber alınamayan hemşehrimiz Doç. Dr. Celalettin ÖZDEMİR dün sabah saat 09.00 sularında Çevre Mühendisliğindeki odasında boğazından kesilmiş bir şekilde ölü bulundu.
2010 yılından bu yana Konya Selçuk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde akademik kariyerini Doç. Dr. Olarak devam ettiren 1972 doğumlu Özdemir'den üç gündür haber alınamıyordu.
Mühendislik Fakültesi'ndeki arkadaşları da kendisini 2 gündür görmediğini söyleyince Alaeddin Keykubat Kampusu Mühendislik Fakültesi binasındaki odasında inceleme yapmak için giden görevliler kapının kilitli olduğunu gördü. Ancak içerden koku geldiğini fark eden görevliler çilingir çağırarak kapıyı açtırdığında Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in kanlar içinde cesediyle karşılaşıldı.Polis ve savcı tarafından yapılan incelemede Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in boğazının kesildiği ve vücudunda bıçak darbeleri saptandı. Otopsi için cesedi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in cinayete kurban gittiği belirlenirken, katilin bulunması için soruşturma başlatıldı.Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in odasında boğazı kesilerek öldürülmesi, Selçuk Üniversitesi'nde öğretim üyeleri ve öğrencileri şoke etti.
Odasında ölü bulunan hemşehrimizle ilgili olarak savcılık soruşturma başlattı.
Doç. Dr. Celalettin ÖZDEMİR yaklaşık iki ay öncesi eşinden ayrılmıştı.
43 yaşındaki hemşehrimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz