Temiz ve Örnek Bir Ermenek İçin El Ele

0

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Belediye Başkanlığı öncülüğün-de çevre temizliği günü yapıldı.
 
Kaymakamımız Eyyüp GÜNGÖR, Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN, C. Başsavcısı Ali ÖZDEMİR, A.Ceza Reisi Abdül-kerim Ziya SÖYLER, Milli Eğitim Müdür V. Mustafa SEZGİN, Orman İşletme  Müdürü Turan GÜCAL, Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet YILDIZ, Belediye Meclis üyeleri, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri, denetimli serbestlikten faydalanan vatandaşlar ve halkın katılımı ile gerçekleşen bu anlamlı etkinlik büyük takdir topladı.
 
Belediye Hal Binası önünde başlayan etkinlik, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın çevre temizliliğinin öneminden ve çevremizin daha temiz daha düzenli yaşanılabilir bir hale getirilmesi, büyüklerin küçüklere örnek olması gerektiğinin altını çizdiler.  “Herkes sağlıklı ve doğal bir çevrede yaşama hakkına sahiptir” dediler.
 
Belediye Başkanımız seneye kurulacak olan katı atık tesisimizle beraber, ilkel çöp depolamadan modern çöp depolama sistemine geçileceğini ve daha iyi yaşanılır bir çevre için hepimizin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.
 
Bu etkinlik 2. cadde üzerinden Yassıkaya istikametine ve oradan da 1. Caddeyi takiben Hükümet Konağı önüne kadar halkın yoğun ilgisi ile devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz