Mevlüt AKGÜN'den Ermenek'e Bayram Ziyareti

0

Dün Ak Parti Karaman Millet Vekili Mevlüt AKGÜN, Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Kerim DERELİ, Ak Parti İl Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri ilçemize gelerek partililere ve esnaflara bayram ziyaretinde bulundular.

 

Mevlüt AKGÜN ilk olarak parti binasında partililer ile bir araya gelerek bayramlaştı. Sonrasında konuşma yapan AKGÜN; içinde bulunduğumuz Ramazan Bayramını komşularımızda yaşanan olaylardan dolayı buruk bir şekilde geçirdiğimizi dile getirdi.  Yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimleri içinde Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN içinde destek istedi.

 

 Mevlüt AKGÜN’ün konuşmasından sonra Ermenek Belediye Başkanı Uğur SÖZKESEN de bir konuşma yaptı. SÖZKESEN konuşmasına tüm İslam aleminin, Ermenek halkını ve partilerin Razaman Bayramını kutlayarak başladı. Sonrasında Bakanımız Lütfi ELVAN ve Millet Vekilimiz Mevlüt AKGÜN’e ilçemize vermiş oldukları önem ve destekten dolayı teşekkür ederek bu destek sayesinde 30 Mart 2014 yerel seçimler öncesinde vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Bu destekler sayesinde Ermenek’i daha farklı bir yer yapacaklarını, yapılan ve yapımı devam eden faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

Parti binasında yapılan bayramlaşma sonrasında  Millet Vekili Mevlüt AKGÜN ve beraberindekiler esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutlardır.

 

Ermenek’te yapılan bu bayramlaşma sonrasında Belde Belediyemiz olan Kazancı’ya gitmek için ilçeden ayrıldılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz