2017-2018 Eğitim Ve Öğretim Yılı Başladı

0
405

2017-2018 yılı eğitim ve öğretim bu gün başladı.Tüm Türkiye'de olduğu gibi İlçemiz de de veliler ve öğrenciler için bu gün heyecanlı bir gün oldu.Okula yeni başlayan çocuklar,ilköğretimden ortaöğretime geçen çocukların sevinçleri görülmeye değerdi.Yeni eğitim ve öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diliyoruz.
BELEDİYE BAŞKANINDAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Ermenek belediye başkanı Uğur Sözken'in sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklama;
Okullarımızın açıldığı bu pazartesi milyonlarca öğrencimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz, Millî Eğitim camiamız ve bizler için çok heyecan verici bir gün. Toplum olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak gibi gerçekten de çok ağır bir sorumluluğu sırtımızda taşıyoruz. Gelişen, büyüyen Türkiye yolunda çocuklarımız bizlerin umududur. Bu nedenle çocuklarımız ne denli kaliteli ve nitelikli yetişirse, bizler de o geleceğe o denli emin adımlarla yürümüş oluruz. Bu bilinçle belediye olarak eğitim öğretim hayatlarında öğrenci ve öğretmenlerimize desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
Yeni eğitim-öğretim yılının başta, yüreği okuluna kavuşmanın mutluluğu ile çarpan sevgili çocuklarımıza ve ailelerine, fedakâr ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize başarılı ve hayırlı olmasını diliyor, sevgilerimi sunuyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz