TSK AÇIKLADI: 8 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Afrin de devam eden operasyonda yaşanan sıcak çatışma sonrası Türk Silahlı Kuvvetlerinden’ açıklama geldi

Afrin’de Şiddetli Çatışma: TSK’dan Acı Haber
Afrin de devam eden operasyonda yaşanan sıcak çatışma sonrası Türk Silahlı Kuvvetlerinden’ açıklama geldi. Buna göre 8 askerimiz şehit düşerken 7 de yaralımız var.TSK’dan Resmi Açıklama
Yapılan açıklamada şöyle dendi:” Afrin Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında 8 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.
Şehitlerimize Rahmet, Yaralılarımıza Şifa Diliyoruz
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, TSK ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”