Bakan Lütfi Elvan Boya Sandığında
Hemşehrimiz Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'de esnaf gezisi sırasında boya sandığının başına geçti, 13 yıllık boyacı Salim Tokat'ın ayakkabılarını fırçalayarak cila s

Hemşehrimiz Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'de esnaf gezisi sırasında boya sandığının başına geçti, 13 yıllık boyacı Salim Tokat'ın ayakkabılarını fırçalayarak cila sürdü. Elvan, merkez Mezitli ilçesindeki gezisinde, beraberindeki partililerle esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.
Bakan Elvan'dan Esnaf Ziyareti ve Samimi Anlar
Fırça ve cıla yaptı
Bakan Elvan Boya Sandığının Başına Geçti
Bakan Elvan, gezisi sırasında rastladığı 13 yıllık ayakkabı boyacısı 61 yaşındaki Salim Tokat'la bir süre sohbet etti. Boyacı sandığına oturan Elvan, eline aldığı fırçayla boyacının ayakkabılarını temizledi, cila sürerek parlattı. Elvan, daha sonra boyacıya ödeme yaptı.
"Bakan Ayakkabımı Fırçaladı"
Bakan'ın jestinden çok memnun kalan Tokat, "Bakan ayakkabımı fırçaladı, hemşehri olduğumuzu söyledi. Vallahi çok hoşuma gitti" dedi. Tokat, yaşadıklarını yakın çevresine ve eşine anlatacağını söyledi.