Ermenek Görmel Köyü'nde trafik kazası: 2 ölü 1 yaralı!
Ermenek Görmel Köyü Sinanlı Mevki'nde bu gün saat 18.00'de, bir traktörün devrilmesi sonunda, traktörde bulunan Mustafa Başpınar ve Havva (Demet) Başpınar vefat etti. Kaza bugün 18.00 sularında köyden bahçeye giderken Aydoğdu Bölgesi Sinanlar Mevki'sinde traktör sürücünün direksiyon hakimiyetini kaydedip devrilmesi sonucu traktörün altın da kalan Mustafa Ali Başpınar (77) ve eşi Havva (Demet) Başpınar(65) olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Torunları A.B (13) yaralı olarak Ermenek De

Ermenek Görmel Köyü’nde Traktör Kazası: 2 Can Kaybı, 1 Yaralı
Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Görmel Köyü’nde meydana gelen elim bir trafik kazası, bölge halkını yasa boğdu. Tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu saatlerde gerçekleşen traktör kazasında, aynı aileden iki kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.
Görmel Köyü Sinanlı Mevkiinde Acı Kaza
Olay, bugün saat 18.00 sularında Ermenek ilçesi Görmel Köyü, Aydoğdu Bölgesi Sinanlı Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bahçe işleri için yola çıkan aileyi taşıyan traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Arazi şartlarının zorluğu ve devrilmenin şiddetiyle traktörün altında kalan vatandaşlar için olay yerine hemen sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.
Olay Yerinde İki Can Kaybı
Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, traktörde bulunan Mustafa Ali Başpınar (77) ve eşi Havva (Demet) Başpınar’ın (65) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ermenek’in kırsal bölgelerinde sıkça kullanılan traktörlerin karıştığı bu üzücü kaza, bölgedeki tarım aracı güvenliği konusunu bir kez daha gündeme getirdi.
Yaralı Torunun Tedavisi Sürüyor
Traktörde yolcu konumunda bulunan ve kaza esnasında yaralanan 13 yaşındaki A.B. ise, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından vakit kaybetmeksizin Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan gencin sağlık durumuyla ilgili süreç yakından takip ediliyor.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Kaza sonrasında Ermenek Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gerçekleştirilen adli tahkikatın ardından, hayatını kaybeden Mustafa Ali Başpınar ve Havva Başpınar’ın cansız bedenleri, otopsi işlemleri yapılmak üzere Ermenek Devlet Hastanesi morguna nakledildi.
Kazanın kesin oluş nedeninin belirlenmesi amacıyla başlatılan soruşturma devam ediyor. Ermenek halkı ve bölge sakinleri, yaşanan bu acı kayıp karşısında büyük bir üzüntü yaşarken, merhumlara Allah'tan rahmet, kederli Başpınar ailesine sabır ve yaralı gencimize acil şifalar diliyoruz.
ErmenekinSesi olarak, bölgedeki tarımsal ulaşım sırasında tüm çiftçilerimizin ve vatandaşlarımızın traktör kullanımı konusunda daha dikkatli olmalarını, özellikle engebeli arazi şartlarında güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutmalarını hatırlatırız.