Ermenek Kaymakamı Vatanî Görev İçin Amasya'ya Uğurlandı
Ermenek Kaymakamı, askerlik görevi nedeniyle geçici olarak görevinden ayrıldı. Ermenek Kaymakamı, vatanî görevini yerine getirmek üzere bugün Amasya'ya uğurlandı. Bu süre zarfında, 5 Mart 2026 tarihine kadar Ermenek Kaymakamlığı görevine Başyayla Kaymakamı Neslihan Çakır vekâleten bakacaktır. Kaymakam Çakır, hem ke

Ermenek Kaymakamı, askerlik görevi nedeniyle geçici olarak görevinden ayrıldı.
Ermenek Kaymakamı, vatanî görevini yerine getirmek üzere bugün Amasya'ya uğurlandı.
Vekâleten Görev Değişimi
Bu süre zarfında, 5 Mart 2026 tarihine kadar Ermenek Kaymakamlığı görevine Başyayla Kaymakamı Neslihan Çakır vekâleten bakacaktır.
Kaymakam Çakır, hem kendi sorumluluk alanı Başyayla'ya hem de vekâleten bakacağı Ermenek'e hizmet vermeye devam edecek.
Hizmetler Kesintisiz Sürecek
Kamuoyuna duyurulan görev değişikliği, kaymakamlık hizmetlerinin aksamadan yürütüleceğini garantilemek amacıyla yapıldı.
Yetkililer, yeni görevinde başarılar diledikleri kaymakamımıza vatanî görevi boyunca hayırlı tezkereler temenni ettiler.