Kadir Gecesi, Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Camii'nde coşkuyla kutlandı
Ermenek’te Kadir Gecesi, Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Camii'nde düzenlenen programla büyük bir coşkuyla idrak edildi. Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından organize edilen iftar programına, ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa, Ermenek Kaymakamı Fatih Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Aydın, Belediye Mecl

Ermenek’te Kadir Gecesi, Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Camii'nde düzenlenen programla büyük bir coşkuyla idrak edildi. Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından organize edilen iftar programına, ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Protokol ve Vatandaşlar İftarda Buluştu
Programa, Ermenek Kaymakamı Fatih Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Aydın, Belediye Meclis Üyesi Kaan Eşme, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Teğmen Mehmet Altun, İlçe Müftüsü Hüseyin Ankaralı, Seyran Mahalle Muhtarı Halis Çekiç, Selçuklu Otel Müdürü Salih Gönül ve çok sayıda Ermenekli katıldı.
Birlik ve Beraberlik Mesajları
Kaymakam Fatih Erdoğan, Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Ramazan-ı Şerif'in birlik ve beraberliğe vesile olduğunu belirterek, "Bu mübarek gecede bir arada olmanın huzurunu yaşıyoruz. Keleşoğlu Vakfı’na bu anlamlı program için teşekkür ediyoruz" dedi.
Dualarla İhya Edilen Bir Gece
İftarın ardından teravih namazı kılınarak Kadir Gecesi dualarla ihya edildi. Program, vatandaşların kaynaşması ve manevi atmosferin paylaşılmasıyla sona erdi.