Zeyve Pazarı silbaştan imar edilecek
Değerli hemşehrimiz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN’ın talimatları ile Bakanlık Müşaviri ve Danışmanı Bayram ŞAHİN ile Konya Tabiat Varlıkları Koruma Komisyon

Değerli hemşehrimiz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN’ın talimatları ile Bakanlık Müşaviri ve Danışmanı Bayram ŞAHİN ile Konya Tabiat Varlıkları Koruma Komisyonu Üyelerinden oluşan bir heyet, Karaman İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan Zeyve Pazarı Projesini yerinde incelediler.
Zeyve Pazarı İçin Yenilenme Süreci Başlıyor
Gerek ilçe dışından gelen hemşehrilerimiz olsun, gerekse yöre halkımızın sık sık şikayet ettiği Zeyve Pazarı’nın ıslahı ve günümüz yaşamına uygun hale getirilmesi için Bakanımız Lütfi ELVAN konuya el attı.
Proje Kapsamında Neler Yapılacak?
Alınan bilgiye göre, Bakanımızın talimatları ile bölgeye gelen heyetin İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan projeyi yerinde incelediler. Zeyve Pazarının tarihi dokusuna fazla zarar vermeden, doğallığını koruyarak burada bungalov evler, günübirlik konaklama alanları, araç parkları, yürüyüş yolları, alışveriş bölümleri, Pazar alanı, yöreye uygun restoranlar gibi sosyal mekanların proje kapsamında olduğunu belirten ve Zeyve Pazarının 12 ay canlı tutulmasını sağlayacak şekle getirileceğini söyleyen Bakanlık Müşaviri Bayram ŞAHİN projenin kısa sürede başlayacağını belirtti.