Şırnak'ta İki Asker Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı
Uludere İlçesi Andaç Bölgesi'nde bu sabah operasyon yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 2 asker şehit olduğu, 2 asker de yaralandı. Çatışma bölgesine takviye birlikler sevk edilirken, geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ÜSTEĞMEN VE UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Şırnak'ın Uludere ile sınırın sıfır noktasında bulunan Andaç Bölgesi'ndeki Kopki üs bölgesinin emniyetini sağlayan askerlere PKK'lıların saldırması sonucu çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden birinin Üsteğmen, diğerinin ise uzman çavuş olduğu belirtildi. Yaralanan 2 askerin Şırnak'ta tedavisi devam ederken, 2 şehit asker için Şırnak'ta uğurlama töreni yapılması bekleniyor.

Saldırıdan sonra bölgede başlatılan hava destekli operasyon da devam ediyor.

2 ASKERİ ŞEHİT EDEN 6 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç bölgesinde sabah saatlerinde 2 askeri şehit eden, 2 askeri de yaralayan 6 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Uludere ilçesi Nezirkına ve Kopki tepe üs bölgeleri arasında bugün 2 askeri şehit eden bölücü terör örgütü grubuna karşı devam ettirilen operasyonda 6 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN PKK'LI SAYISI 35'E YÜKSELDİ

Böylece 6 terörist ile birlikte Şırnak'ta 3 gündür sürdürülen operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 35'e yükseldi. Bölgede operasyonlar sürüyor.

Yorum yapın